Is jouw website te oud? Check het hier

Gepost door om 14:11

Heb jij een website voor jouw bedrijf? Ja? Dat is natuurlijk altijd goed, maar alleen als deze ook wordt onderhouden. Hoe lang geleden is je website gemaakt? En hoe lang geleden heb je voor het laatst aanpassingen gedaan aan je website? Is alle informatie die erop staat nog wel up-to-date? En misschien wel het belangrijkste: trekt je website wel bezoekers?

Nadelen van een te oude website

Als je al een lange tijd niets meer hebt aangepast aan je website, is het ontzettend belangrijk dat je verder leest. Want aan een oude website zitten namelijk meer nadelen dan je denkt. Zo ben je bijvoorbeeld niet goed vindbaar online, omdat je website niet SEO-geoptimaliseerd is. En hierdoor krijg je weer weinig tot geen bezoekers. Ook spreekt een verouderd design bezoekers minder aan, waardoor ze waarschijnlijk snel je website weer verlaten. En om over onjuiste informatie op je website maar niet te beginnen…

Is mijn website aan vernieuwing toe?

Vind je het lastig om te bepalen of je je website onder handen moet nemen? Speciaal daarvoor hebben we een aantal verouderingsverschijnselen van websites op een rijtje gezet. Kom je hier iets van tegen op je website? Dan is het hoog tijd om contact op te nemen met Live in Five, om je website onder handen te laten nemen.

  • De copyright op je website vermeldt 2010 of eerder
  • Je website bevat Flash onderdelen of bestaat geheel uit Flash
  • Je website past zich niet automatisch aan bij een bezoek via smartphones of tablets
  • Er staan ‘animated GIFS’ op je website
  • Je kunt je website niet zelf aanpassen (en hebt dat dus ook heel lang niet gedaan)
  • Er is niets van social media (Facebook, LinkedIn, Instagram, etc.) te vinden op je website
  • Je hebt een ‘links’ pagina op je website
  • De teksten en informatie op je website zijn niet meer actueel
  • Je website trekt geen bezoekers of je hebt hier geen inzicht in
  • Het e-mailadres dat je gebruikt op je website is @hotmail.com of @gmail.com

Help! Mijn website is hopeloos verouderd

Staan er punten van herkenning in de lijst? Dan is het een goed moment om na te gaan denken over verandering. Bij Live in Five kun je ervoor kiezen om je bestaande website aan te laten passen of een prachtige nieuwe website te laten maken. Wil je met een schone lei beginnen, een website precies zoals jij wil en online goed vindbaar worden? Kies er dan voor om je website te laten maken door Live in Five. Bij ons kun je kiezen uit een aantal mooie en functionele templates, waarna je deze helemaal naar wens kunt laten aanpassen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd, velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.