Snel een website online? Doe het goed!

Gepost door om 14:36

Bij steeds meer bedrijven en MBK’ers dringt het belang van een goede website door. Een cadeauwinkel laat zien welke exclusieve producten nergens anders te koop zijn, restaurants lokken klanten door online hun lekkerste gerechten te tonen of hun menukaart te plaatsen en zelfs een recherchebureau geeft een spannend kijkje in de keuken. Wil jij ook snel een website voor je bedrijf? Doe het dan wel gelijk goed!

‘Ik wil snel een website.’ Het is een veelgehoord verzoek bij webdesigners. Steeds meer bedrijven zien in hoe belangrijk het internet is geworden voor de online presentatie en daarmee het vinden van klanten en binden van een trouwe klantenkring. De vele mogelijkheden en lage drempels van een website trekken klanten sneller over de streep dan een bezoek aan een fysiek pand.

Een professionele, zakelijke en gebruiksvriendelijke website

Dankzij de komst van gebruiksvriendelijke content management systemen, is het steeds eenvoudiger geworden om snel een website online te plaatsen. WordPress is daarvan wel het beste voorbeeld. Al met een klein beetje verstand van computers en internet, draai je zelf een website in elkaar. Toch kiezen veel bedrijven ervoor om het maken van een website uit te besteden. Zij willen immers dat deze professioneel, zakelijk en gebruiksvriendelijk oogt. Dan heb je een webdesigner nodig. Maar hoelang duurt het dan voordat je website online staat? En welk bedrag ben je onderaan de streep kwijt? Dit is lang niet altijd duidelijk.

Snel een website maken? Let hierop:

Wil je snel een website online en kies je er daarom voor om zelf met WordPress aan de slag te gaan ? Dan zijn dit de tien belangrijkste voorwaarden van een professionele site:

  • Kies een responsive template
  • Zorg voor een rustige en overzichtelijke uitstraling
  • Maak op de homepage direct duidelijk waar de website over gaat
  • Maak een contentplan en zorg dat de indeling van de website duidelijk is
  • Zorg voor een helder navigatiepad
  • Bied voldoende opties om contact te leggen
  • Kies afbeeldingen die de bedrijfsboodschap ondersteunen
  • Schrijf foutloze, heldere en aansprekende informatie
  • Zorg voor een snelle laadtijd van de site
  • Maak de website vindbaar (Lees meer over SEO)

Binnen vijf dagen een website online!

Kies jij er liever voor om een website te laten maken door een professionele webdesigner? Dan weet je zeker dat een website aan al deze punten voldoet. Behalve de teksten dan, die kun je zelf schrijven of via Live in Five laten schrijven.

Bij Live in Five uit Alkmaar kunnen kleine en middelgrote bedrijven snel een website laten maken tegen een scherp tarief. De naam Live in Five verraadt waarschijnlijk al genoeg: binnen vijf dagen staat een nieuwe website online.

Snel een website die past bij jouw bedrijf

Voor de WordPress websites maakt Live in Five gebruik van een aantal prachtige, voorgeselecteerde templates die per bedrijf naar smaak en wens kunnen worden aangepast. De templates zijn stuk voor stuk erg gebruiksvriendelijk en stijlvol.

Op die manier kun je voordelig en snel een website laten maken, zonder af te dingen op kwaliteit en stijl.

Wil je ook snel een website? Via WordPress, zodat je hem eenvoudig zelf kunt bijhouden en aanpassen? Neem dan eens een kijkje op de website van Live in Five voor alle mogelijkheden!

Reageer op dit artikel

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd, velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.