WordPress: gebruiksvriendelijk CMS

Gepost door om 13:56

WordPress heeft een gemakkelijk Content Management Systeem (CMS). Dit is een handig hulpmiddel waarmee je – de naam zegt het al – zelf de content (inhoud) van je website kan beheren. Door gebruik te maken van het CMS van WordPress kun je de focus leggen op de inhoud van je website, zonder dat je je druk hoeft te maken over het programmeren. WordPress is een van de makkelijkste systemen, en is al jarenlang de populairste CMS op de markt. Het CMS van WordPress heeft vele voordelen, waarvan wij de belangrijkste voor je op een rijtje hebben gezet. Wil je meer lezen over WordPress? Bekijk dan de interessante blogs van WPLounge.

Voordelen van het CMS van WordPress

  • De websites die met WordPress worden gemaakt, zijn responsive en afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hierdoor zijn de websites goed te gebruiken op smartphones en tablets, en kunnen ze optimaal worden ingezet voor marketing.
  • WordPress ontwikkelt zich continue. Hierdoor zijn er vaak updates en nieuwe plug-ins. Ook werken er duizenden ontwikkelaars non-stop aan WordPress en de plug-ins, waardoor eventuele beveiligingsfouten meteen worden gezien en opgelost. Dit maakt het een van de veiligste CMS-systemen.
  • Het CMS van WordPress heeft een overzichtelijk en duidelijk dashboard, vanaf waar je alles kan bereiken. De functies zijn door elke gebruiker snel onder de knie te krijgen, je hoeft geen kennis van computertaal (HTML en PHP) te hebben.
  • Met de handige editor kan je gemakkelijk teksten invoeren, teksten opmaken en afbeeldingen toevoegen. Hierdoor heb je de content van jouw website helemaal zelf in de hand.
  • Voor het CMS van WordPress kan je meerdere accounts aanmaken, waarbij je verschillende rechten kan instellen. Zo kan je precies aangeven welke gebruiker wat wel en niet kan aanpassen. Op deze manier heb je dus de mogelijkheid om je website met meerdere mensen te onderhouden, maar kan je het wel in de hand houden.

WordPress website bij Live in Five

Wil jij een mooie, professionele, maar vooral gebruiksvriendelijke website? Kies er dan voor om een website te laten maken door Live in Five. Wij passen een responsive WordPress template volledig aan naar jouw wensen, en bieden daarbij uitstekende service en professioneel advies. De content kan voor je worden bijgehouden, maar dit kan je met het handige CMS van WordPress natuurlijk gemakkelijk zelf onderhouden.

Reageer op dit artikel

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd, velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.